browniet

Löysin tämän reseptin uusimmasta Avotakasta ja heti piti kokeilla.
Olen etsinyt juurikin jotain tällaista suklaakakun ja mokkapalojen välimuotoa.
Kaksi pientä poikaa pyörivät kuin hyrrät suklaahöyryjä päästelevän uunin ympärillä
ja brownie -palat katosivat suihin hetkessä.
Sopivan rapeaa päältä ja pehmeää sisältä.
Hieman laihoiksi tosin jäivät, mutta se johtui vuoan liian suuresta koosta (n.25cmx40cm),
mutta paloja tulikin sitten 12kpl.
Juuri sopivaa perjantaiherkkua!

n.8kpl
200g talous suklaata
50g voita
4kananmunaa
2dl fariinisokeria
2rkl kaakaojauhetta
2rkl jauhoa
1/2tl leivinjauhetta
vadelmia
uuni 175c 40min

1. Vuoraa neliskulmainen vuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sulata voi ja suklaa mikrossa.
2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää 1dl sokeri pikkuhiljaa joukkoon.
3. vaahdota 1dl sokeria ja keltuaiset ja siivilöi jauhoainekset joukkoon.
4. Kääntele haalea,sula voi-suklaa keltuaisten joukkoon.
5.Kääntele valkuaisvaahto joukkoon. Seos saa jäädä raidalliseksi

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *