Joulupalloja arvonnassa!!!

Mainio idea.  Kertakaikkiaan toteuttamisen arvoinen. Ajattelin itsekin yrittää. Ihastuttava vaatesuunnittelijapariskunta, joka asuu Norjassa unelmien puutalossa, suunnitteli Comme des Garcon -vaatemerkille neuleita. Ja siitä se kaikki lähti. Nyt heidän kirjoneulepallonsa ovat käsite ja kirjankin he ovat aiheesta tehneet.  En ole kauheasti arvontoja pitänyt, mutta nyt ajattelin arpoa tämän kirjan, vaikka 300 000 käynnin rikkimenon kunniaksi. Jätä jälki itsestäsi, olisi mukava kuulla teistä hiljaisistakin lukijoista. Arvonta tapahtuu maanantai-aamuna.

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Täällä äänekäs lukija 🙂 ja vau, en ole tuohon törmännytkään! Hauska idis. Kiitos vinkistä ja kiitos, että pidät tätä kotoista ja rehellistä blogiasi!

 2. 8

  Anonyymi sanoo

  Mukana arvonnassa !
  Usein vierailen blogissasi, mutta taitaa olla eka kerta kun kirjoitan, blogi on mukava ja lämminhenkinen !
  Hyvää syksyn jatkoa !
  MRW

 3. 11

  sanoo

  Täällä yksi 58 vuotias blogisi lukija, joka on huono kommentoimaan. Nyt kynnys ylittyi, onhan arvonta aina kiinnostava juttu. Kiitos mukavasta blogista.

 4. 13

  sanoo

  Ihanan näköinen kirja! Olen seurannut mielenkiintosta blogiasi hetken aikaa, kommentoimaan olen laiska, kun sitä varten pitää sisäänkirjautua 🙂 Mukana arvonnassa olen.
  Taru

 5. 17

  sanoo

  arvonnassa mukana. joskus olen kommentoinut, aika pitkään jo seurannut blogiasi. joulupalloja olen virkannut aikaisemmin, mutta nämä kirjoneulepallot uusi, ihana tuttavuus.

 6. 19

  Anonyymi sanoo

  Kiva lämmin on blogisi, jota olen jo pitkään seurannut.
  Eli yksi hiljainen osallistuja osallistuu..
  -Nuutti-

 7. 32

  sanoo

  jees jees, mieki mielelläni osallistun. hiljaisesti lueskelen mukavaa blogiasi. joulupalloja miekin joskus virkkaillut, mutta aika ihanuuksia nuo neulotut kirjavaiset. 🙂

 8. 40

  sanoo

  Ihana arvonta, mielelläni olen mukana! Lokeroidun kai näiden hiljaisempien joukkoon, koska harvemmin tulee kommentoitua. Lähes päivittäin kuitenkin käyn tätä blogiasi ja kuulumisiasi kurkkimassa. Olen nelikymmpinen äiti-ihminen, ja löydän kirjoituksistasi usein ajatuksia, joita omani komppaavaat. Tykkään kovasti tunnelmallisista kuvistasi sekä tavastasi kertoa ja kommentoida elämää, olemista ja tapahtumia. Mukavaa syys-sunnuntaita!

 9. 49

  sanoo

  Joululahjalistoja täällä kirjoittelen parhaillaan ja uusia ideoita olisi hieno saada, joten olen mielelläni mukana arvonnassa 🙂

  Viikottain kurkkaan blogiisi 🙂

  Lämmintä syksyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *