Ruoka Briteissä…

Oli nautinnollista.
Tietysti tilanne on toinen kun matkustaa mm.Glorian ruokatoimittajan kanssa, mutta käsitykseni englantilaisesta ruoasta muuttui kerta rysäyksellä.

Tämä ensimmäinen nauttimani ateria olisi voinut olla missä tahansa muuallakin maailmassa.
Kolmiovoileipä ränsistyneessä ja todella täyteen ahdetussa pakettiautossa, kun kuvausryhmän kanssa matkasimme 3 tuntia Herefordiin kaakkois Englantiin.


Lähes perillä menimme lounaalle tapaamaan yhteyksiämme Englannin päässä.Lounastimme ravintolassa, joka oli erikoistunut Hereford -karjan lihaan.
Söin pihvinkin, mutta tässä alkuruoka ja jälkiruoka.

Kolmantena kuvausmatkapäivanä pääsimme nauttimaan Stagg Inn nimisen Michelin -tähti pubin (kyllä pubin) antimista.
Kuvauksen jälkeen meille tarjottiin listalta mitä vain.
Aika luksusta.
Mutta jännä juttu…En kuollaksenikaan muista mitä söin.

Ehkä mieleenpainuvin paikka oli Bed and Breakfast -Farmi Broom Farm.

Ihanaa englantilaista maalaismiljöötä.Peri englantilainen emäntä ja notkuva paikallisten herkkujen lounaspöytä.
Rouvan siiderikakku on esitelty lehdessä.
Farmi valmistaa itse siideriä Isoissa puutynnyreissä omista omenoista.

Tuliaisiksi ostin erilaisia chutney ta ja omena aperitiivi -juomaa, sekä siiderimarmeladia.

Siis voitteko kuvitella…lähes kulinaristinen matka englantiin.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *